Скандалът с Пирогов предизвика много политически реакции - едно назначение, което

...
Скандалът с Пирогов предизвика много политически реакции - едно назначение, което
Коментари Харесай

Цената на бензина вълнува хората, а не дерогацията

Скандалът с " Пирогов " провокира доста политически реакции - едно предопределение, което не би трябвало да е толкоз политическо, само че в действителност се трансформира в някакъв разкол в така наречен сглобка. Това, което читателите разясниха към тази тематика, е, че действително не знаеха какво прави държавното управление, защо е назначено то. Премиерът Денков споделя, че това е решение на министъра, а в това време едно предопределение на болница внезапно стана на дневен ред в Народното събрание и за какво трима индивида би трябвало да назначават по-важни постове в страната. Това сподели основният редактор на dnes.bg. Александър Попов в студиото на " България заран ".

Според него тъкмо " Пирогов " не спада към тези по-важни постове.

" Не чух лекарите, не чух тяхната общественост да каже тяхното мнение. Стана политически скандал - кой е отговорен, за какво е отговорен, върнахме се към случая с Мустафа Емин, който направи скандал с " Пирогов ". Изпълнителната власт няма автономия в цялата история. Това, което провокира максимален интерес, е статистиката на PISA, която излезе и сподели едни притеснителни данни. Те са притеснителни повече за хората, в сравнение с за Министерството на образованието - там има едни години на промени, в които идва един министър, стартира някаква промяна, не я довършва, идва различен ", добави Попов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че демографията също дава отклонения в резултатите.

" Резултатите в Европа не са по-високи, в сравнение с в България, също има огромно намаляване, само че би трябвало да се регистрира демографският проблем в България. При нас се прави промяна на цяло и повече са някакви обещания, от които 30 години към този момент не виждаме резултат. Разбира се, от фамилията потегля всичко - в случай че не създадеш изискванията едно дете да бъде любознателно, на какъвто и преподавател да попадне, ще бъде мъчно да одобри някакви познания ", безапелационен е журналистът.

Попов уточни, че хората не вникват в думата " дерогация " и какво значи, а ги интересува дали ще има скок на цената на бензина.

" Никой не го интересува кой ще бъде притежател на рафинерията, хората се вълнуват от това, когато отидат на бензиностанцията, цената да не е двойна. Тази сглобка ръководи държавното управление, което не е окей ", сподели журналистът.

А хората, които се интересуват от спорт, обяснимо четат проблема " БФС ".

" Излезе датата, на която вероятно Борислав Михайлов към този момент ще сдаде властта след 18 години ръководство. Опозицията на Михайлов счита, че той няма да се оттегли и ще продължава да желае да си ръководи. Оставката му би трябвало да бъде призната от Конгреса. По-интересната тематика ще са претендентите за президент на БФС. От една страна се знае за Бербатов, само че се заприказва за промяна със Стилиян Петров, да забележим дали там ще има промени ", разяснява Попов.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР